miercuri

printre lalele(among tulips)






parcul romanescu 3( romanescu park)


castelul fermecat

















parcul Romanescu(2)

podul suspendat













poduri din beton ce imita trunchiul copacilor


parcul Romanescu(romanescu park)

lacul(the lake)







rotonda

\

  • unicat in Romania

  • Situat in partea de sud a orasului

  • este cunoscut si sub numele de Parcul Bibescu                                                                                         N.P. Romanescu a hotarat, in anul 1899, amenajarea unui parc pentru odihna si recreere. Pentru realizarea proiectului s-au utilizat solutii indraznete, cum ar fi aclimatizarea si implantarea unor specii valoroase de arbori si arbusti, realizarea unui cadru romantic, prin edificarea unor constructii de tipul Podului Suspendat, Castelului in ruina, Rotondei, ori realizarea unui pod, din beton, care imita trunchiuri de arbori, exista si o gradina zoologica. Suprafata totala a parcului este de 96 de hectare si cuprinde, pe langa plantatiile ornamentale de arbori si arbusti, o intindere de apa de peste 4 ha, un hipodrom de 20 ha, drumuri, alei si poteci care insumeaza peste 35 km lungime. De asemenea, parcul este dotat cu un amfiteatru pentru spectacole, o mica gradina zoological si cateva restaurante. (www.craiova-online.ro).


-unique in romania.
-located in the south of the city(craiova), it is known as bibescu park
-in the park you can see: the lake, the bridge that looks like a three trunk,suspended bridge, zoo, the castle, a track of 20 meters
-total area of the park is 96 acres.
the roads, paths,and trails totaling over 35 kilometers
-the park is equipped with an amphitheater for performances and restaurants

vineri

iepurasi(bunny)

















Fie ca spiritul Sfint al Sarbatorilor de Pasti sa va lumineze sufletele si casele! Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va ocroteasca !